100% verkocht

Al onze appartementen zijn verkocht. Klik voor meer info.

SCROLL DOWN

WONEN IN HET GROEN DICHTBIJ het centrum ?

Wonen in het groene en rustige Sint Servaesveld, nabij het dorpscentrum van Grimbergen, en op een boogscheut van de bruisende hoofdstad Brussel. Niet alleen haar ligging, maar ook het ruime culturele en recreatieve aanbod maken van Grimbergen een gegeerde residentiële topligging.

 

Residentie Sint Servaes is een klein nieuwbouwproject met zes comfortabele appartementen die allen beschikken over twee slaapkamers. In elk appartement vindt u een aangename eet- en leefruimte met open keuken en een ruim terras.

Er zijn zes parkeerplaatsen en twee car-ports voorzien op het terrein zelf. Bovendien is er ook voor ieder appartement een ruime fietsenberging in de tuin ondergebracht. In de ondergrondse verdieping hebben alle appartementen dan ook nog een zéér ruime privatieve kelderberging. De appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy.  De gemeenschappelijke tuin wordt volledig ingericht volgens een doordachte studie van de tuinarchitect met kwaliteitsvolle materialen.

 

LICHT EN RUIMTE, EEN IDEALE COMBINATIE

De nieuwbouwresidentie Sint Servaes is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime zuidelijke woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en alle werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in het commercieel lastenboek.

Het beknopt bestek van de werken kan uiteraard in samenspraak met de projectcoördinator vrij aangepast worden op maat van uw persoonlijke wensen.

GOEDE ARCHITECTUUR MAAKT IEDEREEN GELUKKIG

Meer info?

Bezoek hier virtueel ons modelappartement in Grimbergen.

Icon Model
Logo Real Renting Logo GM Real Construct
×

Al onze appartementen zijn verkocht!

Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten.

Blijf op de hoogte